2330 Dunaharaszti Baktay Ervin tér 1. II. em.

Harmonikás Brass Band

A modern esztrád zenekarunk rendkívül dinamikus és sokszínű. Felállásunkban számos harmonikás és fúvóssal büszkélkedhetünk, ami egyedi és izgalmas hangzást eredményez. A hangszerelésünk kompakt, így a zenei élmény rendkívül érdekfeszítő és divatos. Repertoárunkban helyet kapnak a hagyományos zenék, de emellett számos trendi ötlettel is előrukkolunk, így garantálva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő zenei élményt.

Fúvószenekar

Azok a fúvósok, akik már elég magabiztosan játszanak a hangszerükön lehetőséget kapnak, hogy a zeneiskolai fúvószenekarban kamatoztassák tudásukat. Amellett, hogy az együttjátszással járó új kihívásokkal szembesülnek, lehetőségük nyílik a többi tanszakon tanuló növendékkel közelebbről megismerkedni, vagy akár életre szóló barátságokat kötni. A zenekar vezetője Báthori János, repertoárjukban pedig ismert könnyű- és filmzenei klasszikusok kapnak helyet. Fafúvósok közül elsősorban fuvola, klarinét és szaxofon található a formációban, míg a rezesek sorait a trombita, vadász-, valamint a tenorkürt erősíti. A fellépések során legtöbbször az ütő tanszak kiemelkedő tehetségeivel dolgoznak együtt, hogy még fantasztikusabb legyen az összhangzás. A zenekar célja (többek között), hogy a növendékek szórakozva tanuljanak, miközben a lehető legjobb élményt nyújtják a közönségnek.

 

Vonószenekar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque id ex lobortis, posuere nunc eget, maximus leo. Aliquam pretium massa nec justo auctor, at feugiat velit mattis. Vestibulum a libero a enim elementum tempus ac eu erat. Aliquam eget condimentum sapien. Vestibulum tempor lorem et ex facilisis aliquam. 

Tücsök zenekar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque id ex lobortis, posuere nunc eget, maximus leo. Aliquam pretium massa nec justo auctor, at feugiat velit mattis. Vestibulum a libero a enim elementum tempus ac eu erat. Aliquam eget condimentum sapien. Vestibulum tempor lorem et ex facilisis aliquam